zgłoś błąd lub sugestię

Sopot Spa, Krem ochronny aktywnie nawilżający (Ziaja)

3.80
średnia ocena na podstawie 5 opinii
Ten produkt znajdziesz w tych kategoriach: Zobacz inne produkty firmy:
Informacje o produkcie

Produkt hypoalergiczny, testowany na skórze problemowej pod kontrolą lekarzy dermatologów.

Zawiera filtry UV, dzięki którym zapewnia ochronę skóry przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych i fotostarzeniem.

Receptura młodości 30+
Błękitny krem nawilżający do codziennej pielęgnacji cery po 30 roku życia.
Zapobiega transepidermalnej utracie wody.
Zwiększa poziom wilgoci oraz zapewnia długotrwały efekt nawilżający.
Regeneruje lipo-strukturę naskórka.
Poprawia elastyczność skóry.
Chroni przed promieniami UV i przedwczesnym starzeniem się.

SPOSÓB UŻYCIA
Krem nanieść na skórę  i delikatnie wklepać. Polecany pod makijaż. Na noc stosować sopot spa krem przeciw zmarszczkom.
Substancje aktywne: Prowitamina B5 (D-panthenol),  Olej Canola,  Hydro-retinol ,  Fotostabilne filtry UVA i UVB,  Alga Porphyra umbilicalis (Alga Nori),  Alga Laminaria digitata ,  Alga Enteromorpha compressa

 

 

 Filtruj: 
dobry krem w świetnej cenie
dodano: 16-05-2013, 12:54
Nie lubię tej firmy ale tu spotkała mnie niespodzianka.Bardzo przyjemnie, świeżo pachnie. Na lato rewelacja, świetnie nawilża. Kupiłam po wykorzystaniu próbki z gazety i jestem zadowolona. Dokupię z pewnością resztę serii. No i cena..bardzo przystępna a jakość nie odbiega od droższych kosmetyków.
Zalety:
świeży zapach
lekka konsystencja
dobrze nawilża
cena
Wady:
brak
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Normalny krem.
dodano: 25-11-2011, 23:04
Krem dostałam w zamian za punkty w aptece Mandarynka. Nie jestem fanką marki Ziaja więc nie byłam zniecierpliwiona czekaniem aż wykorzystam ówczesny krem i będę mogła zacząć Sopot Spa. Po zerwaniu folii zabezpieczającej od razu zauważyłam, że kolor kremu jest zielonkawy a jego zapach takiej "czystej wody". Krem jest jednym z tym, które cud nie robią a i krzywdy nie sprawią/
Zalety:
nawilża, ładny zapach
Wady:
nie utrzymuje się długo na twarzy
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Użytkownik ~Karina
Nijaki
dodano: 19-10-2011, 20:04
Pierwszy raz kupiłam krem z ziaji, niestety nie zachwycił mnie. Nie widzę, aby moja skóra była bardziej nawilżona, ale tez nie spowodował szkód na mojej skórze. A wiec odczucia są obojętne.
Zalety:
- szybko sie wchłania
- ma przyjemny zapach
- dobra cena
Wady:
- pozostawia film na twarzy
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Użytkownik ~gość
polecam jest świetny
dodano: 3-11-2010, 14:39
ja polecem także ten kremik jest bardzo dobrze nawilżający, super się rozprowadza nie zatyka porów i co najlepsze jest bardzo tani u nas w rossmanie kosztuje 6,99
Zalety:
Wady:
Czy ta opinia jest pomocna? (1)
 
może być
dodano: 23-02-2010, 16:25
dość zadowalający produkt.tani-około 11 zł.kupiłam w aptece.opakowanie estetyczne i wygodne,słoiczek wydaje się mały,ale mieści sporo kremu.krem o kolorze zielonawym.gęsty,o nawet miłym zapachu-choć mógłby być lepszy.po nałożeniu na twarz wywołuje u mnie delikatne uczucie pieczenia(które szybko znika),ale nie podrażnia.skóra jest nawilżona,znika uczucie napięcia,jest miękka.jednak mam wrażenie,że pod makijaż jest zbyt tłustawy.
Zalety:
skóra jest nawilżona,znika uczucie napięcia,jest miękka,tani
Wady:
wywołuje u mnie delikatne uczucie pieczenia,zapach mógłby być lepszy,że pod makijaż jest zbyt tłustawy
Czy ta opinia jest pomocna? (2)
 
Najczęściej wyszukiwane w tej kategorii
Kosmetyki TOP 5
Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy
43 opinie, 34 zdjęcia
Biała Perła, System, wybielający żel stomatologiczny
60 opinii, 5 zdjęć
FEG Eyelash Enhancer
44 opinie, brak zdjęć
8 w 1, Total Action, Skoncentrowana Odżywka do paznokci
184 opinie, 108 zdjęć
Casting Creme Gloss - szampon koloryzujący. Wszystkie kolory
53 opinie, 56 zdjęć
Ostatnie opinie
  • Uwielbiam ten podkład. Używam go juz ok 10 lat. Nie wyobrażam sobie że może go kiedyś zabraknąć w sklepach. »
    gość
    dodano: 23.11.2017
  • Używałam go kiedyś, bardzo ładny, delikatny zapach, idealny na co dzień niezależnie od wieku Smile Jedynie flakonik niezbyt mi ... »
    Candysss
    dodano: 21.11.2017
  • Polecam, wygodne, miękkie, nie przesuwają się, czuję się komfortowo Smile »
    Candysss
    dodano: 19.11.2017
  • Przepiękny, zmysłowy zapach. Mój ulubiony od Chanel »
    Candysss
    dodano: 19.11.2017
  • Ja widzę same minusy, napakowany silikonami, tak, że przetłuszcza włosy, a na dłuższą metę stosowany - wysusza. W ogóle ... »
    gość
    dodano: 19.11.2017