zgłoś błąd lub sugestię

Delikatne Mydło do higieny intymnej, różne rodzaje (Green Pharmacy)

4.89
średnia ocena na podstawie 28 opinii
Ten produkt znajdziesz w tych kategoriach: Zobacz inne produkty firmy:
Informacje o produkcie

 Delikatne mydło w płynie przeznaczone do pielęgnacji intymnych partii ciała. Starannie oczyszcza i odświeża skórę.

 Filtruj: 
polecam z całego serca
dodano: 17-05-2017, 9:43
Mydło do higieny intymnej Green Pharmacy idealnie się sprawdza w pielęgnacji intymnej. Nie podrażnia, delikatnie myje, ma bardzo przyjemny, ziołowy zapach. Polecam z całego serca!
Zalety:
przyjemny, ziołowy zapach
Wady:
trudno je dostać
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Użytkownik ~gość
Polecam!
dodano: 20-12-2016, 10:17
Dostałam to mydło od koleżanki i muszę przyznać, że jest świetne. Delikatnie myje, nie podrażnia, ma ładny, delikatny zapach. Mydło je wydajne - starcza na długo. Polecam do codziennego stosowania.
Zalety:
wydajny,
łatwy w aplikacji,
przyjemny zapach,
skuteczny
Wady:
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Użytkownik jelena
7 0 0
kupię ponownie
dodano: 23-03-2016, 15:41
delikatne i przyjemne w zapachu
Zalety:
wydajny, pzyjęmny zapach, cena
Wady:
czasami aplikator się zacina
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
super
dodano: 13-01-2016, 10:40
mydełko petada. ładny zapach, mydełko się pieni.
Zalety:
Wady:
cena
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Świetny produkt odświeżający. Bardzo go lubię i polecam
dodano: 17-12-2015, 15:50
Przyjemne opakowanie, ziołowy, kojący zapach i bardzo delikatna konsystencja to jest to, co lubię najbardziej w takich produktach. Żel jest w postaci płynnej, przezroczystej, umiarkowanie gęstej. Starcza na dość długo a i cena bywa przystępna w porównaniu do innych produktów. Rożnie bywa z dostępnością... ale dla chcącego nic trudnego. Zaletą żelu jest to, że nie podrażnia miejsc intymnych, dobrze odświeża i daje uczucie komfortu. Martwi mnie jednak obecność mydła, bo jak wiadomo nie najlepiej wpływa na florę bakteryjną miejsc intymnych oraz może wysuszać. Jednak bez obaw! Ten produkt jest bezpieczny i przeznaczony dla skóry wrażliwej. Posiada dodatkowe ziołowe składniki jak np. rumianek, co zawsze chwalę.
Zalety:
wydajność
cena
higieniczne, ergonomiczne opakowanie
przyjemny zapach
komfort, świeżość, równowaga
nie podrażnia, nie szczypie
zrównoważona konsystencja
bardzo delikatne
naturalne dodatki łagodzące
Wady:
może być zbyt delikatne
obecność mydła
dostępność
Czy ta opinia jest pomocna? (0)
 
Najczęściej wyszukiwane w tej kategorii
Kosmetyki TOP 5
Jantar, Odżywka do włosów i skóry głowy
43 opinie, 34 zdjęcia
Biała Perła, System, wybielający żel stomatologiczny
60 opinii, 5 zdjęć
FEG Eyelash Enhancer
44 opinie, brak zdjęć
8 w 1, Total Action, Skoncentrowana Odżywka do paznokci
184 opinie, 108 zdjęć
Casting Creme Gloss - szampon koloryzujący. Wszystkie kolory
53 opinie, 56 zdjęć
Ostatnie opinie
  • Uwielbiam ten podkład. Używam go juz ok 10 lat. Nie wyobrażam sobie że może go kiedyś zabraknąć w sklepach. »
    gość
    dodano: 23.11.2017
  • Używałam go kiedyś, bardzo ładny, delikatny zapach, idealny na co dzień niezależnie od wieku Smile Jedynie flakonik niezbyt mi ... »
    Candysss
    dodano: 21.11.2017
  • Polecam, wygodne, miękkie, nie przesuwają się, czuję się komfortowo Smile »
    Candysss
    dodano: 19.11.2017
  • Przepiękny, zmysłowy zapach. Mój ulubiony od Chanel »
    Candysss
    dodano: 19.11.2017
  • Ja widzę same minusy, napakowany silikonami, tak, że przetłuszcza włosy, a na dłuższą metę stosowany - wysusza. W ogóle ... »
    gość
    dodano: 19.11.2017